Stedelijk Museum Meppel

Dagelijks geopend van 13.00-17.00 uur, uitgezonderd maandagen en
officiële feestdagen

Dagelijks geopend van 13.00-17.00 uur, uitgezonderd maandagen en officiële feestdagen

Dagelijks geopend van 13.00-17.00 uur, uitgezonderd maandagen en
officiële feestdagen

Nieuws en activiteiten

Transformatie

Na precies 25 jaar is Kunsthuis Secretarie in Meppel van naam veranderd. Vanaf nu heten we dus voluit Stedelijk Museum Meppel. Een vlag die de naam beter dekt, vinden wij. Blijft het daarbij? Zeker niet, dus schrijf je in voor onze nieuwsbrief en houd deze website en onze socials in de gaten voor al het nieuws dat nog gaat komen. Na precies 25 jaar is Kunsthuis Secretarie in Meppel van naam veranderd. Vanaf nu heten we dus voluit Stedelijk Museum Meppel. Een vlag die de naam beter dekt, vinden wij. Blijft het daarbij? Zeker niet, dus schrijf je in voor onze nieuwsbrief en houd deze website en onze socials in de gaten voor al het nieuws dat nog gaat komen.Na precies 25 jaar is Kunsthuis Secretarie in Meppel van naam veranderd. Vanaf nu heten we dus voluit Stedelijk Museum Meppel. Een vlag die de naam beter dekt, vinden wij. Blijft het daarbij? Zeker niet, dus schrijf je in voor onze nieuwsbrief en houd deze website en onze socials in de gaten voor al het nieuws dat nog gaat komen.Na precies 25 jaar is Kunsthuis Secretarie in Meppel van naam veranderd. Vanaf nu heten we dus voluit Stedelijk Museum Meppel. Een vlag die de naam beter dekt, vinden wij. Blijft het daarbij? Zeker niet, dus schrijf je in voor onze nieuwsbrief en houd deze website en onze socials in de gaten voor al het nieuws dat nog gaat komen.

Stien Eelsingh zaal in Stedelijk Museum Meppel

Hopelijk naderen we het einde van de corona-tunnel en kunnen wij u binnenkort weer ontvangen. Niet alleen met een nieuwe naam, maar ook met een Stien Eelsingh zaal. Deze is in de afgelopen maanden tot stand gekomen in goede samenwerking met de Stichting Stien Eelsingh. In de zaal wordt een belangrijk deel van het werk van Stien Eelsingh permanent tentoongesteld.

Stedelijk Museum Meppel verwerft topstuk Albert Torie

Uit handen van oud-Meppeler de heer Gülcher, nam de conservator van Kunsthuis Secretarie Mieke Mulders, onlangs een olieverfschilderij van Albert Torie (1896-1969) in ontvangst. Het schilderij, een gezicht op Meppel, zal deel gaan uitmaken van de vaste collectie. In...